Billiga fönster

Vackra billiga fönster finns hos Naturfönster i Lenhovda.

Sen finns det ju en dimension till på en prisjämförelse Om du säger att ett fönster är billigt Låt oss säga att du går och köper pvc-fönster att det är billigt eller plastfönster och sedan monterade i ditt hus så är det faktiskt så att om den breda massan alltså kundgruppen sälja ditt hus inte vill ha ett hus med pvc-fönster Ja de inte värdet på ditt hus. Att då säga att fönstret var billigt är direkt fel.

För att jämföra pris  på fönster så måste man.

1. Jämföra två produkter där specification material är densamma. Man kan inte jämföra ett Plastfönster med träfönster.

2. Priset måste också ställas i relation till kvalitén annars blir också prisjämförelser helt irrelevant. Man får vad man betalar för brukar man säga så är det faktiskt oftast men inte alltid.

Natur fönster är en av undantagen. Vi kan erbjuda dig billiga fönster och i den materialet som de flesta Svenska kunder vill ha det vill säga trä. Erbjuder dig billiga träfönster och billiga dörrar i trä. Hur kan vi göra det då?

1. Vi tillverkar allt själva och säljer utan mellanhänder

2. Vi har inga lager. Lager binder pengar måste tas ut på priset.

3. Som de smålänningar är så jobbar vi kostnadseffektivt. Jag har strikt kostnadskontroll.

4. Vi har inga dyra reklamkampanjer i radio eller TV. Hur hittade du oss? Reklamen är väldigt trött och alla de kostnader som läggs ner på reklam måste läggas på produkterna som då blir dyrare hos Naturfönster så slipper du det.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *