Plastfönster

Om du vill köpa vackra plastfönster av hög kvalitet så kolla med Naturfönster.

Plastfönstret Cirkulär Nyhet. Sveriges första cirkulära fönster.

Naturfönster jobbar vidare med sitt hållbarhetsfokus genom att introducera Sveriges Nya hållbara fönster, Cirkulär. Vi har länge sett ett behov av ett hållbart fönster i plastfönstersegmentet. Arbetet har varit långt och det var viktigt att hela fönstret kan återvinnas, har bästa isolervärde och att underhållet under dess livslängd är lika med noll eller så nära som möjligt.

Vidare ska kvaliteten vara den högsta och hålla en livstid eller två. Resultatet blev fönstret Cirkulär. Vi introducerar en helt ny färg (Palette) som gör att fönstret inte gulnar eller bleks, samtidigt som det inte behöver underhållas.

Plastfönster tillverkat med högsta kvalitet och med lägsta miljöpåverkan.

Naturfönster har även utvecklat färgen palette som dels är uv-resistent och som i pricnip inte bleks, det gör att du kan få dina nya fönster i pvc i vilken färg du vill, också det i högsta kvalitet och till minst klimatavtryck. Kvaliten är designad och inbyggd redan i produktionen av våra pvc-fönster. Räkna pris på pvc-fönster

Hållbara plastfönster från Naturfönster

Våra plastfönster tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen plast och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä.Du kan måttbeställa dina plastfönster i alla storlekar, i alla färger (se vår unika färg Palette) och du kan få dem med spröjs, poster och vi tillverkar även dörrar, skjutdörrar och vikdörrar fullt vinterisolerade i pvc, för minimal miljöpåverkan och maximal livslängd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *