Pvc-fönster

Om du ska köpa pvc-fönster så kolla Naturfönster, de har riktigt bra priser.

Är det bra med PVC fönster?

Pvc-fönster Cirkulär från Naturfönster, tillverkat med högsta kvalitet och med lägsta miljöpåverkan.

Naturfönster fick förfrågan från byggföretag och arkitekter om man kunde ta fram ett fönster som redan i designen var miiljövänligt och som i sin livslängd gjorde så litet miljöavtryck som möjligt, hållbarhet i fokus.. Ett riktigt hållbart fönster i pvc. För att kunna utveckla ett sånt plastfönster måste man använda dels återvunnet material i så stor utsträcking som möjligt, sen måste underhållet under pvcfönstrets livslängd vara så liten som möjligt. Fönstret ska bara sitta i väggen så länge som möjligt utan att behöva någon egentilig omtanke, renovering, restaurering. Och för att klara det måste fönstret tillverkas i högsta kvalitet.Lyckas man med det har man skapat ett riktigt hållbart fönster.Resultatet är Naturfönsters nya fönster Cirkulär, ett hållbart pvc-fönster. Det är tillverkat av stor del återvunnet material och alla detaljer är av högsta kvalitet för att livslängden på fönster Cirkulär ska bli så lång som det är absolut möjligt. Naturfönster har även utvecklat färgen palette som dels är uv-resistent och som i pricnip inte bleks, det gör att du kan få dina nya fönster i vilken färg du vill, också det i högsta kvalitet och till minst klimatavtryck. Kvaliten är designad och inbyggd redan i produktionen av våra fönster. Räkna pris på pvc-fönster

Pvc-fönster nackdelar.

Främst är det väl att fönsterbågarna i pvc-fönster generellt är bredare och därmed släpper in mindre dagsljus för att glasen blir mindre. Naturfönster har självklart tagit detta i beaktning när vi tagit fram ett nytt fönster. Cirkulär har tunnare fönsterbågar och mer glas än brukligt på fönster. En annan nackdel är att Sverige är ett trä-land, vi älskar produkter gjorda av trä. Har du ett hus mitt i stan där huspriserna är väldigt höga så ska du inte montera in pvc-fönster, helt enkelt för att en stor kundgrupp riskerar att försvinna, en del människor köper inte hus som har pvc-fönster. Men ska du inte sälja huset så varför inte Cirkulär?

Varför inte PVC fönster?

Ja, det är en bra fråga. Pvc-fönster har många fördelar och få nackdelar, i alla fall Naturfönsters fönster Cirkulär. Att våga prova pvc-fönster kan ge väldigt mycket tillbaka, Du får pengar över till annat eftersom priset är lägre, du får ett nästintil underhållsfritt fönster, väljer du Cirkulär från Naturfönster får du dessutom ett hållbart fönster med mycket bra energivärde och sparar pengar i uppvärmning, ett riktigt energifönster.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *